Skip to main content

Pastry/Konditor

Vårt gemensamma mål är att skapa stamgäster, för att nå vårt mål arbetar vi tillsammans.

Alla på Culise kommer ha tydliga roller, samtidigt förväntar vi oss en stor flexibilitet både från dig och alla dina nya arbetskamrater. Att ni med glädje antar uppgifter som ligger utanför er ordinarie rollbeskrivning för att nå en högre gästnöjdhet och skapa en arbetsplats med stark teamkänsla och god gemenskap.

Vill du få möjligheten till att arbeta i ett kök med höga ambitioner och gästen i fokus?

Vi söker dig som har erfarenhet och passion för desserter och bakning, med vana att arbeta i kök tillsammans i ett team.

I din roll som Pastry Chef innebär det att ta ansvar för dina arbetsuppgifter, inse hur viktig du är för att gästen får en fantastisk upplevelse hos oss genom ditt arbete och bemötande, alltid med positivitet och glimten i ögat.

Du som Pastry Chef på Culise är ytterst ansvarig för driften av desserter/bakverk/bakning på Teaterkrog Culise, Regio & Nabo Matbars behov, med Teaterkrog Culise som din bas.

Vi söker en dynamisk Pastry på Culise där både du och dina kock/pastrykollegor roterar mellan de olika köken över tid, både för att skapa en organisation som är flexibel utifrån verksamhetens behov men också för att ge en större möjlighet till variation och utveckling i det dagliga arbetet.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är driven och passionerad för ditt yrke. Du vill vara med och skapa matglädje som våra gäster kommer ihåg, uppskattar, delar med sig av och vill återkomma till! Du har givetvis en stor kärlek för matlagning, desserter och bakning  älskar teamwork och har inte något emot att jobba såväl dag som kvällstid.

Vi letar efter dig med utbildning och tidigare erfarenhet från kock/konditoryrket, att du har jobbat mycket med desserter och du som vill vara med på den spännande och utmanande resa vi har framför oss!

Om tjänsten

Omfattning: Heltid

Arbetstid: Varierande dag/kväll samt helger

Skicka in ansökan

Sök jobb
Boka
bord
Boka bord - Större sällskap (8+ personer)

Reservationsformulär för sällskap om 8 personer eller fler.
För bokningar av 1-7 personer, vänligen använd knappen 'Boka bord'.