Skip to main content

SERVERAR NI JULBORD?
Vill ni boka julbord i Helsingborg har ni kommit rätt! Culise julbord serveras 21 november – 22 december 2024. Vi kör ett traditionellt julbord med klassiska inslag som flera sorters sill, Jansson’s frestelse, köttbullar, kallskurna delikatesser och självklart ett generöst gottebord. Julbordet kostar 745/person och bokas via hemsidan.

HUR MÅNGA PLATSER HAR NI I RESTAURANGEN?
Vår restaurang rymmer uppemot 200 ätande gäster. På sommaren har vi även ett uterum med 70 platser och en uteservering med 120 platser. Vi har också ett chambre séparée med plats för 14 personer.

HAR NI EN VEGETARISK MENY?
Vi erbjuder vegetariska rätter både på vår lunchmeny och à la carte. Är ni ett större sällskap som ska beställa någon av våra sällskapsmenyer och önskar ett vegetariskt förslag är ni välkomna att höra av er, vi ordnar det!

JAG ÄR VEGAN, KAN JAG ÄTA PÅ CULISE?
Om någon i sällskapet önskar vegansk meny ordnar vi det också. Hör gärna av er inför ert besök så att vi hinner förbereda något riktigt bra!

FÅR JAG TA MED HUND TILL CULISE?
Ja, hundar är välkomna på Culise! Vi är en av alla hundvänliga restauranger i Helsingborg och tar emot både små och stora hundar som gillar att gå på restaurang. Din pälskling är vår pälskling!

FÅR VI PLATS MED BARNVAGN PÅ CULISE?
Här finns gott om plats för barnvagnar, men ange gärna i er bokning så ser vi till att ni får ett bord med extra mycket plats!

HAR NI HANDIKAPPANPASSAD TOALETT?
Vi har en rymlig och tillgänglighetsanpassad toalett alldeles innanför entrén. Kanske Sveriges snyggaste, faktiskt!

HUR LÅNGT ÄR DET TILL CULISE FRÅN HELSINGBORG C?
Det är drygt 800 meter att gå från Knutpunkten till Culise och tar ungefär 10 minuter.

VAR KAN JAG PARKERA NÄRA CULISE?
Om du kommer med bil finns parkering på Kungsgatan alldeles bakom Culise (OBS betalparkering). Parkering nära Culise finns även i Sundstorgets P-hus ett stenkast bort.

KAN JAG BETALA MED AMERICAN EXPRESS PÅ CULISE?
Ja, vi accepterar alla kreditkort. Vi tar däremot inte emot kontanter.

KAN JAG KÖPA PRESENTKORT PÅ CULISE?
Du kan köpa presentkort med valfritt värde som är giltigt i 2 år på Culise. Presentkortet är giltigt på Culise, men inte på mat som köps inne på teatern, konserthuset eller på någon av våra andra restauranger. Presentkortet köps i baren på Culise, men snart kan du även köpa det digitalt!

HAR CULISE EN UTESERVERING?
Culise uteservering är en av Helsingborgs bästa och största uteserveringar om du frågar oss. Här kan du glida förbi på lunch, drinkar eller en hel middag. Vår uteservering är fri från vind de flesta dagarna och har parasoller som skyddar från solen för den som önskar sitta i skugga.

Boka
bord
Boka bord - Större sällskap (8+ personer)

Reservationsformulär för sällskap om 8 personer eller fler.
För bokningar av 1-7 personer, vänligen använd knappen 'Boka bord'.