Skip to main content

Vinkvällar med Håkan Nilsson

26 september – Winemakers Dinner med Maison Louis Jadot
Bli först med att prova några av de bästa vinerna från detta högklassiga vinhus! Bland annat Chambolle-Musigny Premier Cru Les Fuées från 2022 som släpps på Systembolaget i oktober, tillsammans med andra toppårgångar. Pris för 4-rättersmiddag och 6 viner 1795/kuvert.
BOKA BOURGOGNE
SE MENY

24 oktober – Rioja
Vi ska bekanta oss med det nya, moderna Riojavinet men smyger även in något klassiskt och något vitt! Pris 1295/kuvert.
BOKA RIOJA

20 november – Dourodalen & Porto
Inför jul är det passande med en lektion om portviner, men vi kommer även att lära oss mer om rådets hyllade bordsviner. Pris 1295/kuvert.
BOKA PORTO

Smak av lakrits 23/9

Crémant och lakritsprovning
Lär dig allt om lakrits och crémant, det mousserande vinet från Frankrike, och hur de olika smakerna kompletterar varandra! Under kvällen kommer du att prova fyra sorters crémant med olika karaktär samt flera olika sorters lakritskonfektyr från Lakritsfabriken och uppleva den oslagbara kombinationen. Till provningen kommer du även bli serverad en förrätt och varmrätt. Pris: 695/person.

BOKA PLATS

Gåsmiddag 7-9/11

Vid denna tiden på året äter vi gås, det är sen gammalt! Faktiskt är det en av de äldsta skånska mattraditionerna vi känner till, och gåsen har en självklar plats på Culise.
Vi börjar kvällen med en gåskrokett och löjromskrustad, följt av en klassisk, skånsk gåsamiddag som avslutas med Culise äppelpaj med karamelliserad rosmaringlass. Gillar du inte svartsoppa till förrätt kan du välja hummersoppa. Se menyn här! Pris: 645/person.
BOKA GÅSMIDDAG

Fars Dag 10/11

Finns det ett bättre sätt att visa uppskattning på än att bjuda på riktigt god mat (och slippa disken på köpet)? Skäm bort pappa med en mysig middag hos oss på Fars Dag! Ni börjar med lite popcorn slungade i brynt smör följt av en trerättersmiddag med något för alla, även de minsta i familjen. Kolla in menyn här!

BOKA FARS DAG

Le Brunch

Välkommen till brunch på Culise! Starta med en Bloody Mary, Culise hemgjorda milkshake eller en Mimosa à la Hôtel Ritz och låt festen börja! Brunchen serveras i tre omgångar vid bordet och täcker in hela kostcirkeln – från fruktfat och charkuterier till fattiga riddare och brownie. Vill du pimpa din brunch kan du välja och vraka bland ikoniska brunchklassiker som Eggs Benedict, ostron och pommes frites, för att nämna några. Datum då brunch serveras i höst: 22/9, 29/9, 13/10, 27/10, 24/11
BOKA BRUNCH

Ostron-AW

En fredag i månaden äter ni pinfärska ostron för 15 kronor stycket hos oss. Dra med kollegorna eller möt upp med vännerna efter jobbet för att frossa i ostron och något gott att dricka till! Ni behöver inte boka bord, vi kör drop in mellan kl 16.00-18.00 (eller så länge ostronen räcker).

Datum: 13/9, 18/10, 15/11

Boka
bord
Boka bord - Större sällskap (8+ personer)

Reservationsformulär för sällskap om 8 personer eller fler.
För bokningar av 1-7 personer, vänligen använd knappen 'Boka bord'.