Skip to main content

Kräftskiva 24/8

Kräftskivan är en tradition som de flesta förknippar med salta smaker och hög stämning. Vem det var som startade traditionen är det ingen som vet, men när den svenska kungen Erik XIV:s syster skulle gifta sig ville han bjuda på brakpartaj och lade in en gigantisk beställning till bröllopsfesten. Någonstans där började galenskaperna.
Nu är det vår tur att bjuda in till kräftskiva och fira av sommaren med våra fantastiska kräftor! Obligatorisk nubbe och öl är att vänta, så ta på din partyhatt (och kanske en haklapp). Heeelan gåååår…

Skördefest 11/9

Skördetider på Culise innebär smårätter med råvaran i fokus. Dessutom öppnar vi upp en massa roliga viner som vi serverar på glas.

Håll utkik för mer info!

Le Brunch

Vad är en bättre söndagssyssla än att bruncha med vännerna? Eller söker du en mysig helgaktivitet för hela familjen? Oavsett vilket är Culise det perfekta stället att äta brunch på i Helsingborg. Hos oss serveras brunch i två sittningar kl 12.00 – 16.00 på utvalda söndagar.

Du hittar hela menyn här. Brunchen är tillbaka i höst och serveras söndag 29/9 samt 13/10 och bokas som event för att garantera plats, men som vanligt kör vi drop-in i baren!

Ostron-AW

Ostron, denna kulinariska skatt från havet. På Culise älskar vi ostron och allt som hör till. Därför anordnar vi Ostron-AW på utvalda fredagar, en tillställning vi hoppas ska övergå i en omistlig tradition! Dessa fredagar skickar vi ostron för 15 kronor stycket i baren med AW-priser på passande bubblor och vin. Möt upp vännerna efter jobbet eller kom själv och ta ett ostron i farten på vägen hem! Vi börjar redan kl 16.00 och kör till kl 18.00.

Vi kör Ostron-AW på följande datum: 16/2, 15/3, 19/4, 17/5, 14/6

Boka
bord
Boka bord - Större sällskap (8+ personer)

Reservationsformulär för sällskap om 8 personer eller fler.
För bokningar av 1-7 personer, vänligen använd knappen 'Boka bord'.