Skip to main content

Temakvällar med Håkan Nilsson

Under våren arrangerar vi tre temakvällar tillsammans med Håkan Nilsson. Häng med till Sydafrika, Toscana eller Alsace och fördjupa era kunskaper om regionerna och deras viner! Efter en spännande vinresa avnjuter ni en meny i fyra serveringar tillsammans med vinerna ni lärt känna. SYDAFRIKA 7/3, TOSCANA 23/4, ALSACE 23/5.

Pris: 1295 kr/person inkl vin och 4-rättersmeny. Anmälan till info@culise.se.

Sparris & Riesling

Den 8 maj firar vi den vita sparrisens högtid med en underbar meny i fyra serveringar. Det vita guldet står i fokus, och för att ge er en fulländad smakupplevelse parar vi ihop rätterna med väl utvalda Rieslingviner på glas.

Här bokar du din plats!

Le Brunch

Vad är en bättre söndagssyssla än att bruncha med vännerna? Eller söker du en mysig helgaktivitet för hela familjen? Oavsett vilket är Culise det perfekta stället att äta brunch på i Helsingborg. Hos oss serveras brunch i två sittningar kl 12.00 – 16.00 på utvalda söndagar.

Du hittar hela menyn här. Brunch serveras söndag 28/4, 19/5, 29/9, 13/10 och bokas som event för att garantera plats, men som vanligt kör vi drop-in i baren!

Ostron-AW

Ostron, denna kulinariska skatt från havet. På Culise älskar vi ostron och allt som hör till. Därför anordnar vi Ostron-AW på utvalda fredagar, en tillställning vi hoppas ska övergå i en omistlig tradition! Dessa fredagar skickar vi ostron för 15 kronor stycket i baren med AW-priser på passande bubblor och vin. Möt upp vännerna efter jobbet eller kom själv och ta ett ostron i farten på vägen hem! Vi börjar redan kl 16.00 och kör till kl 18.00.

Vi kör Ostron-AW på följande datum: 16/2, 15/3, 19/4, 17/5

Monday Moules

Glöm trista måndagar och starta veckan med moules frites! Varje måndag serverar vi vitvinsångade blåmusslor, krispiga pommes frites och vår härliga espelettepeppar-dipp för 175 kr/person. Kom själv, med familjen eller dra med vännerna och gör måndagar till en dag att längta efter.

Bokas som vanlig måltid.

Hambourgeoise

Vill du återuppleva burgarens glansdagar på platsen där Sveriges allra första hamburgare serverades är det lördagar på Culise som gäller! Varje lördag från kl 12.00 serverar vi vår Culise-burgare med pommes och dipp för 245 kronor.

Kuriosa: Det var precis här, på platsen där Helsingborgs Stadsteater idag ligger, som Sveriges första hamburgerbar Burger-Grill öppnade 1956. Invigningen förrättades av pris Bertil 1957 och en hamburgare med lök kostade då 25 öre.

Boka
bord
Boka bord - Större sällskap (8+ personer)

Reservationsformulär för sällskap om 8 personer eller fler.
För bokningar av 1-7 personer, vänligen använd knappen 'Boka bord'.