Skip to main content

Jul på Culise

Den första upplagan av julen på Culise är äntligen här! Julbordet dukas fram den 30 november och serveras till och med julafton. På julbordet möts du av traditionella rätter och svenska favoriter som får sällskap av flera spännande sillsorter, franska charkuterier och ett gottebord med allt från hemlagad knäck till crème brûlée.

Bland klassikerna på Snapskortet tar nya smakkombinationer plats och du lär garanterat hitta både en och två nya favoriter denna jul.

695 per person

BOKA

Nyårsafton

Fira in det nya året tillsammans med oss! Slå dig ner med vänner eller familj och avnjut en 5-rättersmeny framtagen med klassiska råvaror och fransk finess. Till varje rätt serveras ett glas vin och vid tolvslaget höjer vi glasen med blicken mot Danmark för att skåla in nyåret till skenet av fyrverkerierna på andra sidan Sundet. Vi håller öppet till klockan 02.00 och ser fram emot en fantastisk stämning tillsammans med våra gäster!
Sittningstiden börjar mellan 19.00 – 20.00. Får ni inte plats vid middagen välkomnar vi er att slinka in på ett glas och fira tolvslaget med oss.
Är ni 10 personer eller fler i sällskapet? Boka via mail till info@culise.se. Vi hanterar era förfrågningar i tur och ordning.
Boka
Boka
bord
Boka bord - Större sällskap (8+ personer)

Reservationsformulär för sällskap om 8 personer eller fler.
För bokningar av 1-7 personer, vänligen använd knappen 'Boka bord'.