TEMAKVÄLLAR MED HÅKAN NILSSON
Tillsammans med Håkan Nilsson bjuder vi in till vinprovningar från hela världen. Formatet är en mix av underhållande kåseri och värdefull know-how i kombination med gastronomisk njutning – ett måste för alla vinälskare som drömmer om att fördjupa sig i vinets värld! Vinerna avnjuts i perfekt symfoni med en noga framtagen meny signerad Isabell Seger. Menyn presenteras ungefär en vecka innan respektive event.
14 OKTOBER – RIOJA
Följ med Håkan på en smakresa genom Rioja, där han guidar er genom en handplockad vinprovning. Till glasen serveras en specialkomponerad meny som lyfter varje nyans och smak. Kvällen bjuder på sex glas viner och en meny i fyra serveringar. 1395/person.
6 NOVEMBER – CHAMPAGNE
Denna kväll guidar Håkan oss genom myterna, historien och hemligheterna bakom detta ikoniska vindistrikt, och reder ut begreppen kring världens mest hyllade bubblor. Till glasen serveras en 4-rättersmeny där varje rätt är noga vald för att matcha Champagner med olika karaktärer och uttryck. 1395/person.
Fars Dag
FIRA PAPPA 9 NOVEMBER
Söndag 9 november infaller Fars Dag och vi håller extraöppet från 16.00. Bjud pappa på middag och välj fritt från vår à la carte. Passa på att överraska med en dessert, vi bjuder alla pappor på Culise marängswiss!
Gåsmiddag
10-15 NOVEMBER
Välkommen till en klassisk skånsk gåsamiddag i tre serveringar för 645/person. Vi börjar med ett glas bubbel och två aptitretare följt av en klassisk skånsk gåsmiddag som avslutas med Culise äppelpaj. För den som inte uppskattar svartsoppa erbjuds ett alternativ.
Julbord på Culise
21 NOV – 20 DEC
I perioden 21 november till 20 december dukas julen fram hos oss på Culise. Ett generöst julbord med klassiska smaker, flera sorters inlagd sill och småvarmt från spisen. Läs mer och boka bord för både små, stora och jättestora sällskap.
Moules-kvällar
VARJE MÅNDAG OCH TISDAG
Varje måndag och tisdag kväll från 17.00 brassar vi Helsingborgs bästa Moules Frites för en billig peng. Njut av rykande heta blåmusslor, krispiga pommes frites och husets dipp för bara 175 kronor per person. Kommer ni två personer erbjuder vi 2 x Moules Frites och en flaska vitt vin att dela på för 650 kronor (pris för två). Det här är helt enkelt för bra för att missa!
Ostron-AW
UTVALDA FREDAGAR 16.00-18.00
På lönefredagar äter du färska ostron för 15 kronor stycket i takt med att våra kockar öppnar dem. Möt upp vännerna efter jobbet eller kom själv och ta ett ostron i farten på vägen hem! Priset gäller mellan klockan 16.00 – 18.00. Du behöver inte boka bord, det är bara att komma och njuta så länge det finns ostron att plocka.
Vi kör Ostron-AW följande fredagar: 29/8, 26/9, 24/10, 7/11
After Work
MÅNDAG – FREDAG
Måndag-fredag mellan 16.00-19.00 rullar vi ut Helsingborgs bästa After Work och fyller Culise med sköna människor. Go musik, schysta priser och lagom stimmig stämning som får vardagen att kännas lite mer som helg, det är after work för oss! Är ni ett större sällskap kan det vara en god idé att lägga ett mail och flagga för er ankomst, så att vi kan garantera plats. Annars är det bara att dyka in!
Middag med övernattning
BEST OF HELSINGBORG
Tillsammans med våra vänner på Helsingborgs mysigaste boutiquehotell V Hotel har vi tagit fram ett riktigt härligt sommarpaket med det bästa Helsingborg har att erbjuda. Njut av en 3-rättersmiddag med ett glas bubbel och en skön natts sömn till oslagbart pris!
Checka in på V Hotel, ta en tur på stan och avsluta kvällen med middag på Culise eller någon av våra systerkrogar NABO Matbar, Regio eller Helsingörskajen 10. Vakna upp nästa morgon och ladda med en härlig hotellfrukost innan ni checkar ut. Ni väljer själva vilken restaurang ni vill äta på, hotellet tar hand om bokningen åt er. Läs mer och boka Best Of Helsingborg här!