Skip to main content

Runner

Vårt gemensamma mål är att skapa nöjda stamgäster, för att nå vårt mål arbetar vi tillsammans.

Alla medarbetare på Culise har tydliga roller, samtidigt förväntar vi oss en stor flexibilitet både från dig och dina nya arbetskamrater. Vi ser att ni med glädje antar uppgifter som ligger utanför er ordinarie rollbeskrivning för att nå en högre gästnöjdhet och skapa en arbetsplats med stark teamkänsla och god gemenskap.

Nu söker vi pigga runners till sommarsäsongen 2024!

I din roll som RUNNER har du en viktig roll som servispersonalens extra ögon och högra hand. Din funktion är enormt viktig för att ge gästen en positiv upplevelse av Culise.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är pigg, uppmärksam, glad och arbetsvillig. Du vill vara med och skapa en positiv upplevelse som våra gäster kommer ihåg och delar med sig av. Du har givetvis en stor kärlek till mat, älskar teamwork och har inget emot att jobba såväl dag- som kvällstid.

OM TJÄNSTEN

Omfattning: Säsong (juni-augusti 2024)

Arbetstid: Varierande dag/kväll samt helger

Arbetsuppgifter: Duka upp bord, duka av bord, bära tallrikar, tillse att alla gäster får vatten, bröd och smör till bords, plocka undan disk för gästen, torka av borden.

På Culise arbetar vi som ett team där vårt gemensamma mål är att sprida glädje, inte bara till alla våra gäster, men också till varandra. Vi tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet, helt enkelt!

Skicka in ansökan

Sök jobb
Boka
bord
Boka bord - Större sällskap (8+ personer)

Reservationsformulär för sällskap om 8 personer eller fler.
För bokningar av 1-7 personer, vänligen använd knappen 'Boka bord'.