Skip to main content

Vinkvällar med Håkan Nilsson

Håkan Nilsson leder vinprovningar från hela världen och delar generöst med sig av sina erfarenheter i en skicklig mix av underhållande kåseri och know-how. Han förmedlar en känsla av platsen som få andra kan, med sin djupa kunskap om, och passion för, vin.

Våra vinkvällar med Håkan Nilsson är ett måste för alla vinälskare som drömmer om att fördjupa sig i vinets värld – alltid i perfekt symfoni med en noga framtagen meny signerad Isabell Seger.

Bourgogne 26/9

Välkommen till en unik winemakers dinner med Maison Louis Jadot! Vi provar noggrant utvalda viner från det legendariska vinhuset, känt för sin exceptionella kvalitet och långa tradition.

Förbered dig på en smakresa genom Bourgogne, guidad av kvällens värdar Håkan Nilsson och Vincent Delcher från Louis Jadot, som kommer att dela sina insikter och passion för vinmakeriets konster.

Pris för 4-rättersmiddag och 7 viner 1795/person.

SE MENYN

Rioja 24/10

Håkan är nyss hemkommen från ännu en resa till Rioja och delar med sig av de senaste trenderna i denna klassiska region. Vi ska bekanta oss med det nya, moderna Riojavinet men smyger även in något klassiskt och något vitt! Pris 1295/person inkl 4-rättersmeny.

SE MENYN
BOKA RIOJA

Dourodalen & Porto 20/11

Inför jul är det passande med en lektion om portviner, men vi kommer även att lära oss mer om områdets hyllade bordsviner. Pris 1295/person inkl 4-rättersmeny.

BOKA PORTO
Boka
bord
Boka bord - Större sällskap (8+ personer)

Reservationsformulär för sällskap om 8 personer eller fler.
För bokningar av 1-7 personer, vänligen använd knappen 'Boka bord'.