Skip to main content

En plats för alla tillfällen

När vi säger att vi är mer än en restaurang menar vi det – vi har nämligen mycket mer att erbjuda än så. Genom vårt samarbete med Helsingborgs stadsteater har vi tillgång till små och stora scener, magnifika salonger och sociala ytor för uppemot 600 sittande deltagare. Vad gäller teknisk utrustning och kompetens är ni i trygga händer med teaterns kunniga personal under samma tak. Tillsammans har vi ett stort nätverk med artister, liveband, DJ’s och annan underhållning.

Chambre Séparée

Upptäck vårt chambre séparée för möten, konferens eller event med företaget. Här sitter ni som flest 14 personer med fri tillgång till wifi och mötesteknik. Vi är flexibla och har stora möjligheter att skräddarsy rummet utifrån era behov och önskemål. Allt från frukostmöten till heldagskonferens och formella middagar kan bli verklighet i vårt chambre.

Abonnera Culise

Vill ni ha restaurangen för er själva? Det går bra att abonnera Culise alla dagar i veckan. Då får ni tillgång till restaurangen, baren och vår inglasade veranda med uteservering om vädret tillåter. Man kan även addera yta och skapa en sömlös övergång till den del av teaterfoajén som angränsar till Culise, där scen med plats för liveband eller annan underhållning ingår.

Boka gärna en visning för att se vilka möjligheter restaurangen och resten av huset kan erbjuda.

Boka
bord
Boka bord - Större sällskap (8+ personer)

Reservationsformulär för sällskap om 8 personer eller fler.
För bokningar av 1-7 personer, vänligen använd knappen 'Boka bord'.